Inzichtkaarten -voor emotioneel evenwicht, meer geluk en innerlijke rust.
Je bewust zijn van je stemmingen, gedachten, gevoelens en emoties maakt je krachtiger. Het maakt je vaardiger om met relaties om te gaan, en met het leven in het algemeen. Deze kaarten geven je de kans om op een toegankelijke manier diepere kwesties aan te boren. Ze helpen je om gedachten en gevoelens die gepaard gaan met problemen, dillema's en moeilijkheden beter te begrijpen en te verwoorden. Kies de kaart die het beste aansluit bij hoe je je voelt of neem een willekeurige kaart uit de stapel en ga ermee aan de slag. Probeer de vragen op de achterkant zo eerlijk mogelijk te beantwoorden en gebruik de affirmaties om één te worden met je diepere emoties.

Om goed in je vel te zitten, is het belangrijk om je bewust te zijn van je stemmingen en emoties. Pas als je je gevoelens kent, kun je er op gepaste wijze op leren reageren en je gedachten en gedrag leren controleren. Met andere woorden: hoe beter je begrijpt wat je voelt, hoe zelfbewuster je wordt en hoe verder je op het pad naar positieve groei komt.
Gestoeld op cognitieve gedragstherapie, mindfulness en positieve psychologie helpen deze kaartjes je om binnen een gestructureerde omgeving vertrouwd te raken met je stemmingen en emoties. Kies die kaart die je aandacht trekt of neem een willekeurige kaart uit de stapel en ga ermee aan de slag. Probeer de vragen op de achterkant zo eerlijk mogelijk te beantwoorden en gebruik de affirmaties om één te worden met je eigen gevoelswereld.

Kleurpraat

€ 19,95

Kleurpraat

€ 19,95

Met 'Kleurpraat' kun je razendsnel inzicht in jezelf krijgen. Trek zeven inzichtkaarten uit de stapel en leg ze voor je neer. Zoek vervolgens de bijbehorende vragen op in het boek en laat je verrassen. Ga het gesprek aan met jezelf en ontdek wat de kaarten over jou vertellen. Ze geven inzicht in emoties, blokkades, talenten, relaties, werk enzovoort.

Of wil je weten waar jij op dit moment versterking nodig hebt? Dan kunnen de krachtkaarten je veel informatie geven.

Als je als therapeut of (kinder)coach werkt of gewoon een diepgaand gesprek met iemand wilt voeren, kan 'Kleurpraat' helpen om de juiste vragen te stellen. Dat wat anders mogelijk verborgen zou blijven, kan zo boven tafel komen.

‘Kleurpraat’ klinkt gezellig en de insteek is laagdrempelig, maar let op: het is niet zomaar een kaartspel! Kleuren leggen je binnenste bloot en de bijbehorende kaarten en vragen leiden je direct naar de kern.


Margaretha Gieles is medium, grondlegger van de methode chakrakleurdiagnostiek (CKD), docent en auteur. Al ruim 25 jaar heeft zij een praktijk in Middelburg. Zij geeft workshops en cursussen CKD in binnen- en buitenland. Van haar hand verschenen reeds meerdere boeken.

Ogham orakel

€ 14,95

Ogham orakel

€ 14,95

Ogham Orakel

Ogham vormt de sleutel tot de magische en mystieke leefwereld van de Kelten.
Het boek bestaat uit twee delen.

In deel 1 beschrijft Sonja Muller:
- de herkomst, achtergrond en filosofie van de Druïden;
- de betekenis van de Druïden in de Keltische wereld;
- Keltische mythen en sagen om de Druïdische denkwereld te illustreren.

Tot slot bespreekt Muller een persoonlijke gebeurtenis en licht deze toe vanuit een Druïdisch standpunt.

In deel 2 komen de volgende onderwerpen aan bod:
- het Ogham boomorakel, het keltische boomalfabet;
- de genezende kracht van bomen;
- de betekenis van 25 beukenhouten Oghamtekens;
- verschillende legvormen voor de Oghamtekens.

Wil je de spirituele wereld van de Druïden zelf ondergaan, ervaren en leren kennen? Raadpleeg dan de Orakelset Ogham, de brug tussen heden en verleden.

Sonja Muller

Inhoud:
- Orakelboekje in kleur met Keltisch boomalfabet
- 25 Oghamtekens in een zakje.

Dichtgedachten Jaarkalender Classic 2022

Sale!

Wie ons een beetje volgt weet dat wij gek zijn op het Sinterklaasfeest. De allereerste Wisseldecoratie die we lanceerden was die van Sinterklaas. Sindsdien hebben we enorm veel bijgeleerd, en zijn de wisseldecoraties steeds complexer geworden. En al die nieuwe technieken hebben we nu toegepast op onze tweede Wisseldecoratie voor Sinterklaas, namelijk die voor pakjesavond! Supervrolijk, gezellig en knus, precies zoals het feest zelf.

Sale!

Romcomnibus

€ 10,00 € 5,00
Sale!
Sale!

Romcomnibus

€ 10,00 € 5,00

RomcomnibusDe Romcomnibus is het resultaat van onze Zonnige Zomer Schrijfwedstrijd. In de bundel vind je 9 verhalen die compleet verschillend zijn, maar één ding gemeen hebben: ze zijn enorm zomers.
Een restaurant op Terschelling, de straatjes van een Schots dorpje, ijswinkels, een yogafestival, Praagse cafés, een datingsite, een boottocht en minischaapjes… deze bundel bevat voor ieder wat wils.
De verhalen zijn van Martin Gijzemijter, Lisette Jonkman, Astrid Slootweg, Susan Muskee en de winnaars van de schrijfwedstrijd: Brenda Broekhart, Yvonne Hooge, Amber van Huigenbos, Danielle van Helden en Audrey Theunissen.

Succesvol publiceren met WordPress Steeds meer bedrijven ontdekken WordPress als volwaardig content management systeem voor de realisatie en het beheer van professionele websites. Wereldwijd maakt nu al zo'n 20% van alle websites gebruik van WordPress. WordPress is gratis beschikbaar als open source. Iedereen kan mee ontwikkelen aan de krachtige motor. Hierdoor is er een actieve community ontstaan en zijn er veel (gratis) uitbreidingen en designs beschikbaar. Mede dankzij deze voordelen is WordPress een veelzijdig en uiterst populair publicatiesysteem geworden. Succesvol publiceren met WordPress bevat niet alleen uitleg over de installatie, confi guratie en alle belangrijke onderdelen van WordPress, maar is ook voorzien van interessante interviews met gebruikers en ontwikkelaars uit de community. Zij vertellen wat echt belangrijk is en geven onmisbare tips! Het boek staat vol praktische informatie om met WordPress te starten en om alles uit WordPress te halen. Essentiële zaken als uitbesteden, installatie, thema's, plugins, onderhoud en veiligheid komen uitgebreid aan de orde. Ook komt u te weten hoe u WordPress op de juiste manier optimaliseert voor zoekmachines. Deze tweede herziene editie van dit succesvolle boek is volledig geactualiseerd. Dit boek is onmisbaar voor elk bedrijf dat een website of weblog wil (laten) realiseren met WordPress. Ook particulieren die professioneel aan de slag willen met een website of weblog, vinden alle informatie die zij nodig hebben om succesvol te publiceren met WordPress. Auteur Rogier Mostert is online marketingspecialist en eigenaar van het online marketingbureau Webmonnik.nl. In deze functie adviseert hij bedrijven hoe ze succesvoller kunnen worden met behulp van online marketing. Rogier heeft zo'n dertien ICT-gerelateerde boeken geschreven.

Sale!

Scarabeo The Fey Tarot (uitverkoop)

€ 19,95 € 10,00
Sale!
Sale!

Scarabeo The Fey Tarot (uitverkoop)

€ 19,95 € 10,00

Scarabeo The Fey Tarot

De mysterieuze wereld van sprookjes, feeen en toverspreuken...

De feeen in dit spel bewegen zich moeiteloos door elk sprookje en door elke cultuur en creeren zo een geheel nieuwe, betoverende wereld.

* doosje buitenkant niet meer 100% mooi, maar de kaarten zijn wel nieuw en nog in plastiek!

Sale!

De helende kracht van Universele Liefde - orakelkaarten


De helende kracht van Universele Liefde door Toni Carmine Salermo. Bevat 45 kaarten incl. handleiding

Veel van wat er in ons leven gebeurt, wordt niet bewust door ons geregistreerd. We streven naar geluk en voldoening, maar verliezen tijdens al dat zoeken soms uit het oog wie we werkelijk zijn en wat er echt toe doet. Deze inspirerende orakelkaarten houden u een spiegel voor die u laat zien wat u precies voelt en denkt. Richt uw vragen tot de helende kracht van de Universele Liefde en krijg inzicht in wat er op een dieper niveau in uw ziel leeft. Neem de kaarten ter hand, kies een legging die aansluit bij uw vragen en ontdek in het bijbehorende boekje de betekenis van de kaarten, zodat u ze juist kunt interpreteren en gebruiken om in contact te komen met de helende kracht van Universele Liefde.

Uitverkocht

Karma Coachingkaarten Milieu (uitverkoop)

€ 9,50 € 5,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Karma Coachingkaarten Milieu (uitverkoop)

€ 9,50 € 5,00

Karma Coachingkaarten Milieu

Deze 50 kaarten bevatten simpele handelingen die gemakkelijk kunnen worden opgenomen in de dagelijkse activiteiten en die een positief gevolg hebben voor het milieu. Elke 'reduceer-, hergebruik-, recycle'-handeling wordt gestaafd met feiten of statistieken die helpen om milieuzaken persoonlijk te maken.

- Laat frisse lucht groeien!
Bepaalde planten zijn erg nuttig bij het verwijderen van giftige stoffen die zich in de lucht bevinden. De Gerbera Daisy en Boeboepalm (Rhapis) zijn makkelijk te verzorgen en zijn goed in het zuiveren van de lucht.

- Doe je motor uit! Gebruik de 10-secondenregel.
Het langer dan 10 seconden stationair laten lopen van je motor verbruikt meer benzine dan het uitdoen en herstarten van je motor.

Uitverkocht

Lotto nummer kaarten (uitverkoop)

€ 12,99 € 5,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Lotto nummer kaarten (uitverkoop)

€ 12,99 € 5,00

Sterren -en cijferkaarten lotto

 

Deze set bevat 78 kaarten waarvan56 cijferkaarten en 22 sterrenkaarten, voldoende om een blik vooruit te werpen bij de meest gangbare trekkingsspelen.Er bevindt zich een uitgebreide gebruiksaanwijzing binnenin de set.Enkele trefwoorden:wet van aantrekkingskracht, winnen, miljoenen euro’s, succes, bewustzijn, visualisatie, meditatie, mindfulness, het Hier en NU.Deze 78 kaarten kunnen tevens gebruikt worden als waarzegkaarten.De minimumleeftijd om deel te nemen aan trekkingsspelen is achttien jaar.

 

Uitverkocht

De essentie van edele stenen - kaarten

Door Anneke Agterberg. Spel van 52 kaarten (75x115mm) in een kartonnen doosje met handleiding. De microscoopfoto’s van Anneke Agterberg laten je de essentie van 52 edele stenen zien en ervaren

 

Sale!

Geheugenspel

Voor 8-10-jarigen / 2-4 spelers


Wie kan de gekke woorden, acties en geluiden het best onthouden en nabootsen? Het Geheugenspel is een hilarisch kaartspel waarbij kinderen en volwassenen het tegen elkaar kunnen opnemen.Het Geheugenspel bevat 3 soorten kaarten: onzinwoorden, acties en geluiden. Een speler neemt van elke soort 1 kaart en krijgt 30 seconden om ze in zijn geheugen te prenten ... Ondertussen doen zijn tegenstanders er alles aan om hem af te leiden.Daarna volgt de opdracht: boots het geluid na, voer de actie uit en spreek het onzinwoord juist uit. Hilariteit verzekerd!

 

Sale!

De Yijing Van Koning Wen

€ 29,95 € 15,00
Sale!
Sale!

De Yijing Van Koning Wen

€ 29,95 € 15,00

De Yijing Van Koning Wen

De Yijing Van Koning Wen
De Yijing, ook bekend als I Ching, is een stelsel van ideeën over hoe de wereld en wijzelf werken. De Yijing wordt daarom wel de gebruiksaanwijzing voor ëhet leven´ genoemd. Medisch antropoloog René Goris (1963) deed jarenlang onderzoek naar de bronnen van dit mysterieuze wijsheidsboek om de onderliggende ideeënwereld van de Yijing bloot te leggen. Hij ontwierp vervolgens 64 trigramkaarten om zijn kennis in praktijk te brengen.

De basis van het kaartorakel is 5000 jaar geleden gelegd door de mythische sjamaankeizer Fuxi. Deze stelde dat elke gebeurtenis gesymboliseerd door het samenspel van enkele lijnen logisch voortkomt uit een vorige gebeurtenis en daardoor voorspelbaar is; maar omdat de vrije wil maakt dat gebeurtenissen kunnen veranderen, staat een uitkomst niet bij voorbaat vast. Keizer Wen, de eerste keizer van de Zhou-dynastie (1027777 v.Chr.), combineerde later de acht trigrammen van Fuxi tot hexagrammen en gaf er zijn commentaar bij. René Goris grijpt in zijn boek direct terug op deze authentieke commentaren.


De Ijzeren Toren

 


Dit is meer dan de standaard goed-tegen-kwaad fantasy... dit is complex en ambitieus, met een boeiende plot.

Wonderkaarten

 


Deze prachtige kaarten, van Marianne Williamson, zijn een afspiegeling van de grote en kleine wonderen van het alledaagse leven. Het gaat over onderwerpen varierend van relaties tot de toekomst van onze planeet. Marianne Williamson legt een verband tussen universele waarheden en de dingen die wij allemaal tegenkomen in ons leven van alle dag. De citaten en de prachtige afbeeldingen maken de Wonderkaarten tot wat zij zijn

Sale!


Giant Rider-Waite Tarot Deck: Complete 78-Card Deck

Sale!

Kleine Avonturen (kaarten, uitverkoop)

€ 12,95 € 8,50
Sale!
Sale!

Kleine Avonturen (kaarten, uitverkoop)

€ 12,95 € 8,50

Kleine Avonturen

Een blik vol inspiratie met de meest onverwachte, gekke en creatieve opdrachten om een waanzinnige en doldwaze middag met je kind te beleven, dat is wat je mag verwachten als je een blik Kleine Avonturen openmaakt.
Van dit vrolijk vormgegeven spel worden alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar blij en zij niet alleen
Durf jij?
Het zijn niet zomaar spelletjes, die te vinden zijn in het blikje met Kleine Avonturen. waarvan je alleen al blij wordt door de vrolijke vormgeving.
* Colaboot bouwen,
* Drollen rollen ,
* Kaartje-Prik,
* Kamertrui breien en
* Waslijnpost
Zomaar een greep uit het nieuwe spel Kleine Avonturen. Een kaartspel voor ouder en kind boordevol lekker gekke activiteiten. Het spel werkt simpel: spreid de kaarten uit op tafel en kies samen een kaart. Op de kaart staat een opdracht die jullie samen gaan uitvoeren. Een boot bouwen van een colafles, een slakkenrace organiseren of kamperen in je eigen huis bijvoorbeeld. Ga aan de slag, laat je verrassen en beleef de mooiste avonturen.
Wees gewaarschuwd: de wereld zal er nooit meer hetzelfde uitzien nadat je Kleine Avonturen bent gaan beleven!
Spelers: 2+
Leeftijd: 4+

7 chakra pendel zwart agaat


opgelet zonder ketting


Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.


pendel met teken wicca


rookkwarts pendel punt

pendel merkaba bergkristal helder met zwart pendeltasje 

Sale!

pendel luxe rozekwarts

 

Roze kwarts

De nadruk van deze steen ligt in de werking op het hart en het bloed. Het versterkt het verstand en voorkomt duizeligheid en ouderdomskwalen. Roze kwarts bevordert creativiteit en volwassenheid, daarbij laat het de schoonheid van dingen inzien en is een prima steen tegen liefdesverdriet.

 

Sale!

pendel luxe rozekwarts

 

Roze kwarts

De nadruk van deze steen ligt in de werking op het hart en het bloed. Het versterkt het verstand en voorkomt duizeligheid en ouderdomskwalen. Roze kwarts bevordert creativiteit en volwassenheid, daarbij laat het de schoonheid van dingen inzien en is een prima steen tegen liefdesverdriet.

 

Uitverkocht

schelpenorakel (kaarten)

€ 15,00
Uitverkocht
Uitverkocht

schelpenorakel (kaarten)

€ 15,00

200 kaarten + poster + boek
Afmeting:
150 x 50x220

Wat de schelpen onthullen over je ware aard, helpt je de geheimtaal van de schelpen ontdekken. Eenvoudig gezegd, schelpen functioneren
als het gereedschap dat ons in staat stelt om te praten met ons onderbewustzijn en op deze manier in contact te komen met de informatie die
voor de groei van ons innerlijk zelf het belangrijkste is. Je kunt putten uit je eigen aangeboren wijsheid en vreugde door met het
Schelpenorakel naar de schelpen te luisteren.

Sale!

Verbena douchegel 500 ml

€ 15,75 € 8,00
Sale!
Sale!

Verbena douchegel 500 ml

€ 15,75 € 8,00

Deze douchegel van Le Chatelard 1802 uit Frankrijk is intens verzorgend en bevat alleen natuurlijke geurstoffen. Gemaakt met de beste ingrediënten die in het zuiden van Frankrijk te vinden zijn.

 

Omhul jezelf met de frisse verbenageur van deze douchegel.

 

Boordevol natuurlijke ingrediënten.  

Geen conserveringsmiddelen, parabenen, glycol ether of petrochemische derivaten.
Niet op dieren getest.
 
INCI AQUA (WATER)SODIUM LAURETH SULFATECOCAMIDOPROPYL BETAINECOCAMIDE DEAPARFUM (FRAGRANCE)SODIUM CHLORIDEPEG-40 HYDROGENATED CASTOR OILSTYRENE/ACRYLATES COPOLYMERCOCO-GLUCOSIDECITRIC ACIDTETRASODIUM EDTASODIUM HYDROXIDEMAGNESIUM NITRATESODIUM LAURYL SULFATEMETHYLCHLOROISOTHIAZOLINONEMAGNESIUM CHLORIDEMETHYLISOTHIAZOLINONECITRALLIMONENEAMYL CINNAMALLINALOOL

Sale!

Het Oelewapper orakel: 50 kaarten + boek

€ 28,95 € 19,95
Sale!
Sale!

Het Oelewapper orakel: 50 kaarten + boek

€ 28,95 € 19,95

Het Oelewapper orakel + 50 kaarten

Een humoristisch en toch werkzaam orakel van de bekende en geliefde tekenaar Hein de Kort en de symbool- en orakeldeskundige Karen Hamaker. Originele tekeningen in kleur, gecombineerd met speelse en toch serieuze duidingen en speciale legmethoden zetten je met een grinnik aan het denken. Stel een vraag, trek een kaart en lees het antwoord of leg een heel patroon om inzicht te krijgen. Het kan allemaal met dit unieke spel !

 

 

 

Psychogames + Kaarten & Vragenlijsten & Tests

Waarom zijn zovelen van ons een groot deel van de tijd zo gespannen? Waarom hebben we het gevoel dat onze persoonlijkheid wordt bedreigd? Is het omdat we ons leven thuis en op het werk leven volgens de rollen die men van ons verwacht en volgens de verwachtingen van anderen? We moeten, zoals een poëet ooit zei: 'een gezicht opzetten om andere gezichten te ontmoeten', en het construeren van deze persoonlijkheden zorgt voor spanning, angst en stress. Hoe vaak hebben we het gevoel dat onze tijd in de bar, aan het einde van de dag, of in de keuken of tuin in het weekend, omringd door geliefden, een tijd is om tot onszelf te komen?

 

Voor en na de diagnose


een ongelijke strijd?


- kankerpatiënt en zijn of haar omgeving voor ogen. Waarom?

Omdat ik, als lotgenoot, op een zeer indringende manier bij het bepalen van ‘mijn weg na de diagnose’ de onschatbare waarde heb kunnen ervaren van liefdevolle steun uit je omgeving. Het is om díe reden, dat het aspect liefde in mijn boek zo’n dominante plaats inneemt.

In hoofdstuk 6 staat die liefde dan ook centraal; ik poog het belang ervan over te dragen.

Dat liefde zo belangrijk is voor met name een kankerpatiënt blijkt eens te meer door mijn ervaringen met lotgenoten via de voor dat doel opgerichte Stichting en het daaruit voortvloeiende e-mailverkeer. U zult daar in het boek een sprekend voorbeeld van tegenkomen.

Ik zou echter in hoge mate tekort schieten, wanneer onderwerpen als voeding en psyche in hun relatie met kanker, zelfgenezing en milieu geen gerechtvaardigde plaats hadden gekregen.

Bij mijn research bleek de invloed van het milieu op onze gezondheid dusdanig groot en vérstrekkend, dat het ons allemaal raakt en ons uiterst kwetsbaar maakt!

Nadat ik het desbetreffende hoofdstuk in concept aan enkele organisaties ter beoordeling had aangereikt, werd mij dan ook verzekerd dat de doelgroep van lezers niet beperkt mochten blijven tot de kankerpatiënt en zijn of haar omgeving!

Het zou zelfs gewenst zijn, dat de inhoud van hoofdstuk 7 op middelbare scholen ter kennisname wordt aangeboden. Vanwege het grote belang is dan ook mede daarom de inhoud tot op de dag van het drukken geactualiseerd.

Ik hoop oprecht u langs deze weg te mogen bereiken en dat hoofdstuk 7 u tot nadenken zal stemmen.

Tot slot, inhakend op de in hoofdstuk 4 geciteerde uitspraak van de specialist ten tijde van het nemen van biopten “Als u mijn advies van radicale prostatectomie niet opvolgt, dan gaat u hier binnen zes maanden horizontaal naar buiten!” (1998), is mijn devies:

We laten ons niet ‘kisten’!

De Aardkinderen 3 - De mammoetjagers

 

Ayla en Jondalar sluiten zich aan bij de stam van de Mamutiërs, de mammoetjagers. Ze worden gastvrij opgenomen; dankzij Ayla's kennis van kruidenleer en heelkunde vindt zij snel haar draai in het stamleven. Op een ander vlak is het leven echter niet zo eenvoudig. Ze ontmoet de fascinerende meesterbeeldhouwer Ranec, tot wie zij zich sterk voelt aangetrokken. Voor wie zal zij kiezen, de vertrouwde maar jaloerse Jondalar, of de aantrekkelijke Ranec?

 

Sale!

sleutelhanger donut aventurijn groen

€ 7,50 € 4,00
Sale!
Sale!

sleutelhanger donut aventurijn groen

€ 7,50 € 4,00