CHAKRA WELLNESS cd

Energetische Anatomie deel 2: Ingesproken door KRISTIEN DE WINTER.Geef jezelf de kans om tot emotioneel en mentaal evenwicht te komen en tegelijkertijd je lichaam alle gelegenheid om zich op een dieper niveau te herbronnen. Heerlijk ondersteund met Kristalan muziek.

 

1. Introductie -relaxatie-
2. Stuit chakra
3. Navel chakra
4. Zonnevlecht
5. hart chakra
6. Keel chakra
7. Derde Oog chakra
8. Kroon chakra
9. Afronding

 

Uitverkocht

Gronding cd

€ 17,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Gronding cd

€ 17,00

Eenvoudige technieken, die je op een korte tijd doen herbronnen, zelfvertrouwen doen herwinnen, je voorbereiden op een examen of sollicitatiegesprek. Haal het beste uit jezelf naar boven!
Ook hier worden de technieken omkaderd door de prachtige muziek van Kristalan!

De muziek van deze CD wordt gebruikt tijdens de opleiding “Energetische Anatomie”, deel 1, Gronding en Chakra’s en de begeleide meditaties vormen een mooie voorbereiding en eveneens een toepassing van de technieken van deze module. 


Gronding was toe aan een derde herpersing. Voor deze persing is de CD "Gronding" volledig geremasterd.
U kan hierboven een compilatie beluisteren uit de CD "Gronding" terwijl u onderaan doorleest.
1. Herbronning
2. Zelfvertrouwen
3. Verbondenheid
4. Gronding -basismeditatie-
instrumentaal
5. Evenwicht -Zen-
6. De Grondingsdans
totale tijd                 72min.
teksten geschreven en ingesproken door Kristien De Winter
magische muziek door Alain Smits
productie door Alain Smits voor Kristalan

Sale!

Voor het slapen gaan (met cd)

 

 

 

 

 

VOOR HET SLAPEN GAAN
Gedichten en muziek voor ouders en baby

Geinpireerd door een van de mooiste gebeurtenissen in een leven, de geboorte van een kind, schreef Hella Hertogs 25 gedichten.

 

Uitverkocht

RELAXPERIENCE HET VERVOLG cd

€ 10,00
Uitverkocht
Uitverkocht

RELAXPERIENCE HET VERVOLG cd

€ 10,00

Er was al lang vraag naar deze opvolger van cd 2 Relaxperience, voor degenen die nog dieper in ontspanning wilden komen. Deze tweede cd gaat dus verder en dieper. Daarom kan men dit vervolg beter pas gaan beluisteren na een eerste gewenning aan de eerste cd. Etherische klanken, chakra tonen, hersengolfprogrammering en subtiele natuurgeluiden, samen met de bekende rustgevende stem van Dick de Ruiter, maken het beluisteren ervan tot de ultieme ervaring van volkomen rust. Met regelmatige beluistering wordt ook het genezingsproces van binnenuit gestimuleerd. Het mindful en ontspannen functioneren zal ook het dagelijkse leven moeitelozer en aangenamer maken. De indeling is als volgt: Oasis cd 25 – RELAXPERIENCE het vervolg – totale luistertijd 74 minuten 1. GOEDE MORGEN BODYSCAN   Fit en ontspannen je dag beginnen 2. TERUG NAAR WAAKBEWUSTZIJN   Volkomen in je lijf 3. LICHAAMSONTSPANNING   Gedetailleerde, moeiteloze spanningsafbouw 4. VISUALISATIE   Intensieve beleving, chakra-tonen, zonnekracht, affirmaties 5. MET DE STROOM MEE  Alleen muziek, natuurgeluiden en subliminale programmering

Leven zonder angst Oasis cd 13 

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.

Bewuste of onbewuste angsten werken verlammend op onze levenslust. De bijzondere combinatie van methoden op de cd beïnvloedt in positieve zin de verschillende lagen van je persoonlijkheid, zodat je angsten hun lading verliezen en plaatsmaken voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het loslaten van angst betekent gelukkig en succesvol leven. Goed aarden is hierbij ook een onderdeel. 
De opname is ook geschikt bij (bijvoorbeeld) faalangst en minderwaardigheidsgevoelens

 

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.

Zelfwaardering en zelfrespect staan aan de basis van ons mens-zijn en werken scheppend. Een uitgebreide handleiding plus de indringende programmering van deze cd zorgen ervoor dat je de negatieve beeldvorming over jezelf kunt transformeren, zodat je echt kunt veranderen, groeien en meer mens zijn. Een uitermate positieve cd, die tot de bestsellers in deze reeks behoort!

Uitverkocht

Cd harp Anna Van Schothorst

€ 10,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Cd harp Anna Van Schothorst

€ 10,00

I am a dreamer cd

 

 

 

 

 

Geimproviseerde romantische harpmuziek.
Klassieke muziek voor harp solo. Heerlijke muziek om bij weg te dromen.

1. Snowwhite bird (Dutch traditional) 6:42
2. I loves you Porgy (G. Gershwin) 6:16
3. I am a dreamer (free impro) 6:38
4. Anticipation ( based on wait for the Lord, J Berthier)
5. Bonjour Tristesse ( Free imro) 6:53
6. Winter ( A. Vivaldi) 10:21
7. Beautiful world ( free impro) 6:21

 

Midori - Dreamcatcher cd

Sale!

music for a positive mind cd

€ 18,50 € 12,50
Sale!
Sale!

music for a positive mind cd

€ 18,50 € 12,50

music for a positive mind cd
Nieuw, doosje wel wat gekraakt

sleep better

magical christmas cd

Meditation melodies for Gurudev bij Chaitanya das cd

Uitverkocht

Cd Cursus Intuïtieve Ontwikkeling deel 2

Stap voor stap naar meer harmonie en zelfkennis! Je intuïtie ontwikkelen is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. In deze tijd waarin alles zich versnelt, kun je het gevoel achterop te raken en het contact met jezelf, anderen en je omgeving te verliezen, voorkomen door te leren om je intuïtie en het potentieel dat in je sluimert te ontwikkelen of te verbeteren. Tracks: Verbinden met je ziel Innerlijk kind Man-Vrouw energie Werken met Chakra's Thea Hoogduin, is al vele jaren als hulpverlener werkzaam en heeft met de grootste zorg gewerkt aan de samenstelling van de cursussen. Haar praktijkervaring was hierbij van onschatbare waarde en van haar stem gaat een bijzonder rustgevende werking uit.

 

Indigo CD

€ 17,00

Indigo CD

€ 17,00

wings of comfort cd

Bones - Seizoen 4 DVD nieuw

 

De combinatie van spanning, sensatie, eigenzinnige humor en de onweerstaanbare chemie van David Boreanaz en Emily Deschanel, Bones is een niet te stuiten "cutting-edge" tv-drama!
In seizoen vier onderzoeken FBI-agent Booth en Dr "Bones" Brennan een moord tijdens hun vlucht naar China. Terug in de Verenigde Staten, komen Booth's techniek en Brennan's wetenschappelijke bekwaamheid samen met hun excentrieke team van onderzoekers, om een van de meest verbijsterende moorden op te lossen.
Afleveringen:Yanks in the U.K.: Parts 1 and 2The Man in the OuthouseThe Finger in the NestThe Perfect Pieces in the Purple PondThe Crank in the ShaftThe He in the SheThe Skull in the SculptureThe Con Man in the Meth LabThe Passenger in the OvenThe Bone That BlewDouble Trouble in the PanhandleFire in the IceThe Hero in the HoldThe Princess and the PearThe Bones That FoamThe Salt in the WoundsThe Doctor in the DenThe Science in the PhysicistThe Cinderella in the CardboardMayhem on a CrossThe Double Death of the Dearly DepartedThe Girl in the MaskThe Beaver in the OtterThe Critic in the CabernetThe End in the Beginning

 

Bones - Seizoen 6 nieuw DVD

nieuw

forensisch antropologe Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) en FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz) keren samen met hun team terug naar het Jeffersonian Institute voor een nieuw seizoen vol zwarte humor, moord, mysterie en chemie! Bovenop een scala aan persoonlijke crisissen - van Angela’s geheime zwangerschap tot Booths nieuwe relatie met een oorlogsreporter - pakt het team een reeks complexe & gruwelijke misdaden aan. Zo worden ze geconfronteerd met een moordzuchtige chupacabra, een uitstapje naar de Jersey Shore, de laatste terugkeer van de Grafdelver en een alerte scherpschutter met een dodelijke link naar Booths verleden.

 

Bones - Seizoen 7 DVD NIEUW

hele serie 7

terwijl Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) enkele van haar gruwelijkste moordzaken ooit oplost, wordt ze geconfronteerd met de tere eisen van het moederschap en een groeiende relatie met Speciaal FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz).De spanning stijgt tijdens dit seizoen wanneer de vrouw van een pastoor vermist raakt, postbedienden zelf in de brievenbus verdwijnen en de blikken op Hollywood gericht zijn. Maar de grootste schok komt wanneer Brennan door de achtergelaten aanwijzingen van een gestoord internetgenie als moordverdachte wordt gezien.Seizoen 7 zit boordevol moordend goede wendingen, mysterie, romantiek en humor!

 

Bones - Seizoen 9 NIEUW dvd's

 

 

nog in nieuwe verpakking

 

 

 

ProductbeschrijvingAfleveringen:The Secrets in the ProposalThe Cheat in the RetreatEl Carnicero en el CocheThe Sense in the SacrificeThe Lady on the ListThe Woman in WhiteThe Nazi on the HoneymoonThe Dude in the DamThe Fury in the JuryThe Mystery in the MeatThe Spark in the ParkThe Ghost in the KillerThe Master in the SlopThe Heiress in the HillThe Source in the SludgeThe Repo Man in the Septic TankThe Carrot in the KudzuThe Turn in the UrnThe High in the LowThe Cold in the CaseThe Nail in the CoffinThe Drama in the QueenThe Recluse in the Recliner