2e keuze of 2e hands artikelen

Zijn artikelen die wat gekneusd zijn of iets aan is maar nog gebruikt kan worden.
2e hands zijn bv. boeken of dvd's die 1 x gespeeld zijn.
De prijs is altijd in de functie van dit gegeven.
Deze artikelen behoren daarom ook niet bij herroepingsrecht.

 

 

Set van 7 decoratieve klankschalen, met de kleuren en symbolen van de 7 chakra’s.
Niet met chakra tonen. Verpakt in een paarse geschenkdoos met houten klopper en kussentje. informatie over de 7 chakra’s in de deksel in het Engels.

Soul body fusionHet boek Soul Body Fusion (versmelting van ziel en lichaam) geeft de lezer een proces om zijn eigen spirituele kracht en licht in het lichaam te integreren. De kracht van het proces is de eenvoud ervan en het feit dat het eenvoudig toepasbaar is bij jezelf en anderen. De lezer zal daadwerkelijk ervaren dat er meer van hun licht en geest in hun cellen binnenkomt. Het boek geeft uitleg over het ontbrekende deel in onze persoonlijke groei - onze heelheid, en geeft inzicht in de mystieke achtergrond en de wetenschap die ons in staat stelt dit nu te doen. De lezer wordt geïnspireerd om zichzelf op een volkomen nieuwe manier te ervaren, en dat heelheid de basis is van gezondheid, rijkdom en geluk. Dit is een praktijkboek dat inspireert tot handelen en verandering, niet tot meer denken. Het resultaat is zelfbekrachtiging en zelfvertrouwen. Het boek vertelt ook over het tot stand komen van het Soul Body Fusion-proces: over ongelofelijke, mystieke reizen, zoals de ontmoeting met de geest van een oeroude Atlantische godin in Malta, spiritueel boeiende en fysiek veeleisende reizen als het beklimmen van de Kilimanjaro. Net als Jonette's eerste boek De Adelaar & De Condor krijgt de lezer het gevoel in gesprek te zijn met een oude vriend en maakt contact met hogere energieën.

Zijn kinderen wreed? Is pesten onvermijdelijk? Ben je vroeger zelf gepest en ben je bang dat jouw kind hetzelfde lot wacht? Aan de hand van wetenschappelijke inzichten uit de psychologie, de sociologie, de biologie en de praktijk, afgewisseld met tips en adviezen voor ouders, bespreekt de auteur waarom en wanneer kinderen (en volwassenen) pesten, waarom sommigen de klos zijn en waar ouders van gepeste kinderen tegenaan lopen. Mieke van Stigt is socioloog en pedagoog. Ze schrijft en spreekt over jeugd, gezin, onderwijs en levensloop.

( geen gratis ebook meer mogelijk)

Geheimen Van De Vlinder

De keuzes die we maken, onze identiteit en het leven dat we leiden worden mede bepaald door de familieleden en vrienden die gestorven zijn. In Geheimen van de vlinder laat Allison DuBois zien welke belangrijke inzichten over het leven zij heeft geleerd van het contact met de doden, en hoe iedereen deze principes in zijn eigen leven kan toepassen.We moeten ons realiseren dat we deel uitmaken van een groter verhaal. Dat verhaal gaat verder dan onze directe familie en voorouders. Het omvat ook de relaties met onze buren, de gemeenschap waarin we wonen en de samenleving als geheel. Door alles uit het leven te halen en de levenslessen die overledenen ons kunnen leren toe te passen, kun je het grote verhaal positief beïnvloeden. Het is onze taak om levenslust en mededogen door te geven aan onze kinderen en alle anderen die op ons pad komen.immers, als je weet dat het verhaal zal eindigen, waarom zou je er dan geen meesterwerk van maken?

 

De gloed van vuur (tweedeshands en 2e keuze)

De gloed van vuur is een meeslepend verhaal over angst en moed, en over liefde en vriendschappen die ons door de donkerste tijden heen helpen.Als de jonge Reena machteloos moet toekijken hoe de pizzeria van haar ouders in vlammen opgaat, weet ze waar ze later wil werken: bij de politie. Ze wil weten wat mensen tot dit soort opzettelijke vernietiging drijft.Haar hechte familie slaat zich door de tegenslag heen en ook Reena bereikt, na jaren hard werken, haar doel: een plek bij de politie van Baltimore. Het valt alleen niet mee om met haar hectische en gevaarlijke baan ook nog een man te vinden. Hier komt verandering in als ze Bowen Goodnight ontmoet, die haar accepteert zoals ze is. Maar dan slaat het noodlot opnieuw toe. Reena ontvangt anonieme bedreigingen van iemand die vastbesloten is alles te vernietigen wat haar lief is...

 

Sale!

God Leeft In Alles boek 2e keuze

€ 15,00 € 5,00
Sale!
Sale!

God Leeft In Alles boek 2e keuze

€ 15,00 € 5,00

God Leeft In Alles

kaft van het staan beetje aangestast

 
 
  Amoda Maa Jeevan richt zich in dit verhelderende boek rechtstreeks tot de wijsheid die in ieder van ons schuilt. Ze herinnert ons eraan dat iedereen en alles een uiting van God is. In een heldere en vloeiende stijl vertelt zij ons hoe wij, door inzicht van ons dagelijkse leven toe te passen, onze eigen realiteit en die van de wereld om ons heen kunnen veranderen. God leeft in alles is een moderne, uniek en gevoelig boek, Lees het en leer hoe je door bewustwording jouw wereld kunt veranderen!

   

   
   
   
   

   

   

   

   
   

   

  Strandwolf

   

  Justine Callaway, een mooie jonge fotografe, heeft een baan aangenomen als huismeester van het prachtige landhuis Paradine Park.
  Ze raakt geïnteresseerd in de geschiedenis van het huis en het verhaal van de familie die er leefde. Een familie die verscheurd werd toen de ene broer de andere vermoordde.
  Terwijl Justine steeds meer mysterieuze feiten ontdekt, begint ze een geheimzinnige verwantschap te voelen met Adam Buchanan, de man die nu op de vlucht is omdat hij zijn broer om het leven heeft gebracht...

   

  beetje schade aan de kaft

  De Chinese-astrologiegids

  Sale!

  Zoek De Diepe Rivier In Jezelf

  Waar je valt

  John Egan is een buitenbeentje, 'een kind van twaalf in een lichaam van een volwassen man met de stem van een reus en met een hang naar de waarheid'. Hij is geobsedeerd door het Guinness book of records en vertrouwt op zijn vermogen om iedere leugen te ontmaskeren. En hij blijft hopen dat op een goede dag alles beter zal zijn, dat hij met zijn ouders naar de Niagara watervallen zal gaan, dat zijn grootmoeder en zijn vader hun ruzie bijleggen en dat all problemen die hij veroorzaakt zullen worden opgelost. M.J. Hyland roman over een jeugd in een arm Iers gezin in de jaren zeventig grijpt iedere lezer bij de keel. Waar je valt is het verhaal over een kind van bijna dertien dat alleen maar kan drómen dat het ooit beter zal worden. Maar waar je valt, blijf je.

   

  Sale!

  Beter Slapen boek 2e keus

  € 15,00 € 8,00
  Sale!
  Sale!

  Beter Slapen boek 2e keus

  € 15,00 € 8,00

  Beter Slapen

  Bankroet (tusseninformaat)

   

  Tijdens een romantisch weekeinde in Venetië raken Van In en Hannelore toevallig betrokken bij de moord op Filip Vandecasteele, een Oostendse reder en tevens eigenaar van een visverwerkend bedrijf. Als blijkt dat het slachtoffer een paar uur voor zijn dood werd gebeld door een Vlaming, leidt het spoor naar Oostende, waar Van In en Versavel kennismaken met het ruige vissersmilieu, The Brothers of Harley (een bizarre motorclub), een cynische Nederlandse zakenman en de artistieke scène. Het wordt snel duidelijk dat heel wat mensen een motief hadden om Vandecasteele te vermoorden, maar telkens als Van In denkt dat hij op het goede spoor zit, duiken nieuwe elementen op die zijn hypothese op losse schroeven zetten.

   

  Tradities van Kate Brian

  Het Billings House heeft een nieuwe voorzitter nodig, en wie kan dat beter zijn dan Reed Brennan, de ultieme Billings Girl? Als voorzitter heeft Reed opeens meer macht dan ze ooit kon bedenken. Ze heeft toegang tot geheime informatie en er gaan deuren voor haar open die voor anderen gesloten blijven. Haar belangrijkste wapen is het Billings-netwerk van machtige oud-studentes die te allen tijde voor haar klaarstaan. Wanneer de studenten erachter komen dat Easton als enige particuliere school niet is uitgenodigd voor het prestigieuze en ultraexclusieve Legacy-feest, richt iedereen zich tot Reed. Zij moet ervoor zorgen dat Easton weer op de lijst komt te staan, maar hoe? Intriges, chantage en moord tegen de fascinerende wereld van een privéschool, gecombineerd met een vleugje romantiek. De prijs van macht is hoog, torenhoog...

   

   

   

  Uitverkocht

  De parachutemoord 2e keus boek

  € 5,00
  Uitverkocht
  Uitverkocht

  De parachutemoord 2e keus boek

  € 5,00

  De parachutemoord

   

  De parachutemoord laat niemand onberoerd. Hoeveel bewijzen zijn er nodig om iemand te veroordelen? Wat mag je geloven van moordenaars, getuigen, magistraten, advocaten en journalisten? Is Els Clottemans schuldig aan een afgrijselijke moord?

  De ervaren gerechtsjournalist Gust Verwerft volgde het proces op de voet. In dit boek gaat hij niets of niemand uit de weg. En geeft hij een unieke blik achter de schermen van het Hof van Assisen. Een verhaal vol emoties zowel als koele overwegingen over schuld en onschuld.

   

  Bobby Pendragon is een doodnormale veertienjarige jongen. Hij heeft een familie, gaat naar school en is verliefd. Maar toch is er iets speciaals aan Bobby: hij is een Reiziger.
  De vele werelden van het universum worden bedreigd door een demon, sint Dane, die doel heeft: het vernietigen van de mensheid. En de enigen die hem tegen kunnen houden, zijn de Reizigers, een groep mensen die van wereld naar wereld trekken om sint Dane te bestrijden.
  Dit ontdekt Bobby als hij bij toeval terechtkomt in Denduron, een middeleeuwse wereld waar de bewoners in slavernij worden gehouden door de wrede Bedoanen. Samen met Loor, een meisje afkomstig uit het oorlogszuchtige Zadaa, en een aantal andere Reizigers, gaat Bobby op pad om Denduron te redden...

   

   

   

  Sale!

  Onverschillig 2e keus boek

  € 18,95 € 12,50
  Sale!
  Sale!

  Onverschillig 2e keus boek

  € 18,95 € 12,50

  'Onverschillig' is het eerste deel van een trilogie, waarin de zoektocht naar 'Spirituele Verlichting', avontuur, spanning en romantiek in ieder boek aanwezig is. Hoofdpersonage is Sigiswald de Schietere de Bruges, van adellijke afkomst, maar je zou het niet zeggen want hij gaat door het leven als een soldaat, zwaar getraind en in dienst van een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd privémilities verhuurt. Sigiswald wordt samen met twee collega's ingezet om een negentienjarige Boeddhistische monnik, Tenzin Tulku genaamd, in een afgelegen klooster in Nepal te beschermen. Deze jonge monnik is ondertussen wereldnieuws omdat er op het internet filmpjes circuleren waarin hij leviteert. Zowel de Chinese geheime dienst als de CIA plannen om de jongen te ontvoeren en hem zijn geheim om de zwaartekracht te overwinnen te ontfutselen. Tijdens Sigiswalds pogingen om Tenzin Tulku te beschermen wordt zijn pad gekruist door de mooie Carmen, een Britse journaliste op jacht naar een exclusief verhaal. Sigiswald weerstaat niet aan haar charmes tot hij ontdekt dat ze niet de persoon is voor wie ze zich uitgeeft, of toch? Peter Waterschoot is een zoeker die op het gebied van spiritualiteit, en Spirituele Verlichting in het bijzonder reeds vele paden heeft bewandeld. Men zou hem een hedendaagse mysticus kunnen noemen. Hij heeft ervaring met meditatie en Oosterse vechtsporten.

   

  Uitverkocht

  Liesje is een heksje met een eigen willetje. Aan stoffige schoolboeken heeft ze een hekel. Het liefst trekt ze de wijde wereld in om iets te leren. Liesje weet best wat ze wil, maar daar zijn sommige volwassenen het niet altijd mee eens. Zij noemen Liesje dan ook liever ‘Heksje Wijsneus’.

  Heksje Wijsneus wordt alweer een jaartje ouder en mag van mama voor het eerst een kijkje nemen op de zolder van haar huis. Daar ontmoet ze haar persoonlijke beschermengel Matteo en haar allerliefste gidsen Papa Wijsneus en hondje Tobi. Zij nemen Liesje in een heel speciale zetel mee naar de wondere wereld van de engelen..